Waarom heb je geen afscheid genomen?

Go down

Waarom heb je geen afscheid genomen?

Post by Admin on Wed Jul 06, 2016 1:17 pm

Hoe vaak hoor je niet dat hij of zij ’s-morgens van huis ging, om vervolgens niet meer terug te komen? Helaas is dit een veel te vaak voorkomend gegeven. Op zich is dit al dramatisch genoeg.

Stel je voor dat je dochter van 12 op haar fiets springt om naar school te gaan. Bijna altijd doet ze dat op haar eigen vrolijke manier. Een dikke kus en terwijl ze al wegfietst, draait ze zich even om en zwaait ze vrolijk naar je. “Tot vanmiddag hè” roept ze nog. Maar vandaag was ze chagrijnig en jij boos omdat ze te laat uit bed kwam. De boterham tussen de kaken geklemd trapt ze weg zonder dat je haar nog zag….

Het is niet te hopen dat je dit overkomt. Alleen de gedachte al. Maar hoe vaak gebeurd het niet dat dit scenario werkelijkheid wordt? Helaas veel te vaak en pas dán blijkt wat er gemist wordt. De vader die in zijn auto stapt en niet meer terugkomt, een vriendengroep die uit elkaar valt omdat er ééntje, onderweg naar de kroeg, even niet oplet met oversteken… Maar ook bij wat minder plotse gevallen zoals langdurige ziekte, blijkt het maar al te vaak dat er geen bericht is achtergelaten. Iedereen blijft in verwarring en verdrietig achter. “Had ze maar aangegeven wat ze wilde” hoor je dan regelmatig. Dat hoeft tegenwoordig niet meer!
Social Media

Uit een onderzoek blijkt dat er elke willekeurige dag 300 duizend verweesde social media accounts rondzweven op internet. Accounts van mensen die zijn overleden en die dus niets hebben geregeld. Een veelvoud van deze mensen hebben ook niets geregeld voor hun vrienden of familieleden. Geen laatste woord, geen prettige herinnering, helemaal niets.

Zou jij tot die groep willen behoren? Als je het éénmaal heb meegemaakt, dan weet je wel beter. Dit is niet iets hoe je iemand wil achterlaten. Er is nu een website (www.namarie.com) die dit probleem op een ontzettend goeie manier oplost. Aan het overlijden kunnen ze weinig veranderen. Aan de herinnering die jij achterlaat voor je nabestaanden des te meer!

Via een goed doordacht systeem kan je berichten en bestanden achterlaten die, nadat je dood voor 100% is geverifieerd, worden verstuurd. Het mooie van dit systeem is, dat je ieder bericht aan iemand anders kan toewijzen. Je zit dus niet vast aan één bericht voor iedereen. Je wilt je zoon natuurlijk op een andere manier aanspreken als je moeder. En heb je nog een appeltje te schillen met je baas (of belastingdienst)? Dan kan je vrolijk je gang gaan. Je hebt in dit geval tòch het laatste woord!

En dat Facebook-of Twitteraccount? Die kun je nu al opzeggen, net als je sportclub of abonnement op al die tijdschriften. Het systeem van Namárië.com genereerd na je dood de officiële opzegging. Veel eenvoudiger is het niet en het voorkomt die maandenlange strijd voor je Nabestaanden.

Maar wat belangrijker is, je laat iets echt waardevols na. Jouw gevoel voor je vrienden, je geliefde, je kinderen! Ook al ga je zonder te groeten de deur uit, je weet zeker dat ze niet meer hoeven te zoeken naar die laatste woorden van jou!

Admin
Admin

Posts : 38
Join date : 2016-07-02

View user profile http://laptopbagin.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum